News
Mikrobiologia żywności – apel o współpracę.

EMAIL
jrud@umk.pl
TELEFON
(56) 665 6039
OFERTA
Menu
  • Strona główna
  • Współpraca
  • Oferta
  • Publikacje
  • Zgłoszenia patentowe
  • Kontakt

Publikacje

D. Janiszewska, M. Złoch, P. Pomastowski, M. Szultka-Młyńska, Implications of sample preparation methods on the MALDI-TOFMS identification of spore-forming Bacillus Species from food samples: a Closer Look at Bacillus licheniformis, Peribacillus simplex, Lysinibacillus fusiformis, Bacillus flexus, and Bacillus marisflavi, ACS Omega, 8 (2023) 34982−34994

Zostańmy w kontakcie
 
  • Strona główna
  • Współpraca
  • Oferta
  • Publikacje
  • Zgłoszenia patentowe
  • Kontakt
© 2023 Social Care. All Rights Reserved
Design By Drop Data